Kezdőlap

Teljes Lakásfelújítás Budapest, Burkoló villanyszerelő víz gázszerelő burkoló kőműves, asztalos munkák

Lakásfelujítás, burkolás, kőműves, festő mázoló, asztalos, lakatos Teljes lakásfelújítás! fürdőszoba felújítás, vízvezetékszerelés, vízszerelés. Víz-Gáz-Villany, Fűtésszerelés, törölközőszárítós radiátor felszerelés! Fürdőszoba felújítási árak panellakásban, a legkedvezöbb árakon!

Teljeskörű lakásfelújítás Budapest, fürdőszoba felújítás, burkoló munkák, villanyszerelés, telefonszám: +36 30 949 2052Kedves megrendelőnk, hívja bizalommal

Gebe Lászlót. Teljeskörű lakásfelújítás Budapest.

Hívható munkaidőben.
+36 30 942 0064

vízvezetékszerelő, vízvezetékszerelés, telefonszám: +36 30 949 2052

+36 30 949 2052

+36 1 207-2850

Fürdőszoba komplett felújítás pár nap alatt, lakásfelújítás. Lakásfelújítás, a bontási munkát is elvégezzük. Burkolási munkadíj  150.000 Ft -tól plusz a szükséges anyagok + konténer ha kell. víz-gáz-fűtésszerelés, villanyszerelés, radiátor csere. Festés, mázolás, tapétázás. Gipszkarton szerelés, asztalos munkák.

Garancia!
 
Lakásfelújítás, 30 éves tapasztalat!
Hétvégén is dolgozunk,
lakásfelújítás!
Lakásfelújítás, magas szintű szakmai felkészültség!
Gyors, precíz, tiszta
Lakásfelújítás!

Mi segítünk megoldani az Ön lakásfelújítását is, kérem keressen minket elérhetőségeink egyikén, vagy kérjen ingyenes árajánlatot* gyorsan, egyszerűen!

Lakásfelújítás a Gebe mestertől, aki már több mint 30 éves tapasztalattal vállalja a lakásfelújítás szakszerű kivitelezését.

Teljes körű lakásfelújítás: kőműves és csempézési munkákat,
víz-, gáz- és fűtésszerelést, lakásfelújítás,  csatornaszerelést, fürdőszoba burkolást, lakásfelújítás, duguláselhárítási megoldásokat. A kisebb javítási munkáktól a felújítási és új munkákig. Lakásfelújítás esetén gyorsszolgálat formájában is elérhetőek vagyunk.

A Gebe Kft. vállal teljes körű lakásfelújításokat is. A kültéri és beltéri felületek felújítása,
lakásfelújítás esetén keressen minket! Cégünk a legjobb szakemberekkel dolgozik, mestereink bármilyen szoba festését, mázolását és tapétázását elvégzik akármilyen alapú és állapotú felületeken.

Munkatársaink segítséget tudnak nyújtani a megfelelő anyag, eljárás, technika és szín kiválasztásában. Vállalunk burkoló munkákat, fürdőszoba felújítást,
lakásfelújítást, Pest megyében és környékén. Cégünk több éves tapasztalattal rendelkezik már, így munkánkat hatásosan, gyorsan és megbízhatóan végezzük el, garanciát is vállalunk!

Forduljon hozzánk lakásfelújítási
teendők elvégzése esetén is!
Elindítottuk gyorsszolgálatunkat, így már hétvégeken és ünnepnapokon is kereshet minket 7 órától.

A kisebb javítási munkák mellett vállalunk teljes felújításokat, lakásfelújítás, fürdőszoba felújítás, és új munkákat is. Ha szeretné felújítani fürdőszobáját, vagy ha nyomó és strang cseréjére, beázások, csőtörések javítására, vízóraszerelésére, illetve cseréjére lenne szüksége, akkor kérem keresse fel szakembereinket, lakásfelújítás, fürdőszoba felújítás.

Mindenki szeretné, ha lakásfelújítás, fürdőszoba felújítás, rövid ideig tartana, ezért a Gebe Kft. képzett szakemberekkel áll az Ön rendelkezésére, akik rövid idő alatt elvégzik a burkolást, lakásfelújítás, fürdőszoba felújítás, Budapesten és Pest megye egész területén. Mindezt garanciával biztosítjuk Önnek.

40 éves tapasztalattal a hátunk mögött könnyedénmegoldunk minden lakásfelújítással kapcsolatos problémát.
Minden alkalommal a legelső feladatunk a, lakásfelújítás, fürdőszoba felújítás, helyén a lehetséges ázásoknak, vizesedéseknek a helyét megtalálni, majd felmérjük az állapotot és rövid határidővel elvégezzük a javítási munkákat is. Mindezt hozzáértéssel, nagyon rövid határidővel végezzük és a munkánkra természetesen garanciát is vállalunk.

Már a fürdőszoba burkolásával is sokat változtathatunk a megszokott körülményeken. Lakásfelújítás, fürdőszoba felújítás, során a problémák is előjönnek és szükség esetén a teljes, vagy részleges fűtésrendszer, vízvezetékrendszer, illetve gázvezetékrendszer cseréjét, felújítását és modernizálását is el kell végezni. Segítünk Önnek a tervezésben, a szín és a megfelelő anyagok kiválasztásában. Beszerezzük a fürdőszoba burkolásához szükséges anyagokat, fürdőkádakat, vagy zuhanyzó kabinokat.

Cégünk a fürdőszoba felújításához és fürdőszoba burkoláshoz a legjobb szakembereket foglalkoztatja.
Ha felkeres minket, akkor ránk bízhatja a teljes lakásfelújítást, fürdőszoba felújítást. Önnek csak a színekről és formákról kell döntenie. Olyan szakemberekkel dolgozunk, akik ezen a területen a legjobbak, a legmegbízhatóbbak és a legjobb eszközökkel rendelkeznek.

Mi hétvégén és ünnepnapokon is dolgozunk, ezért garantáljuk a gyors munkavégzést. Természetesen a gyorsaság mellett a precizitásunkban is bízhat. A burkoló munkák, a fürdőszoba felújítások mind nagy költségekkel járnak, de mi minden esetben törekszünk a legkedvezőbb árak kialakítására.

A Gebe Kft-vel megvalósíthatja álmai lakását és fürdőszobáját, lakásfelújítás, fürdőszoba felújítás!
Ne bízza ezt a munkát olyanokra, akik nem vállalnak garanciát! Burkoló mestereink Budapesten és környékén a legjobbak, hiszen rengeteg tapasztalattal rendelkeznek és a legnehezebb munkákat is könnyedén megoldják rövid határidővel! Hívjon minket bármikor, szakembereink rövid idő alatt a helyszínre sietnek, hogy elvégezzék a munkájukat. *Minden elvégzett munkánál a kiszállás díjtalan!
Gebe Kft Gebe László Víz-Gáz-Fűtésszerelő Mester 1224 Budapest Peták u. 4. XXII Kerület