Fürdőszoba felújítás, panel fürdőszoba felújítás, fürdőszoba felújítás ár fürdőszoba felújítás olcsón vízvezeték szerelő

Fürdőszoba felujítás, burkolási munkákFürdőszoba komplett felújítások ára, víz-gáz, villanyszerelés, lakásfelújítás Budapest árak, vízszerelés budapesten.
Lakásfelújítás, Felújításkor a bontást, sitt elszállítását is elvégezzük. Önnek a bontási törmelékkel sem lesz gondja, hiszen mi azt is elszállítjuk, fürdőszoba felújítás Budapest.
Teljeskörű lakásfelújítás Budapest, fürdőszoba felújítás, burkoló munkák, villanyszerelés, telefonszám: +36 30 949 2052
Hívja Gebe Lászlót!
Hívható munkaidőben!

+36 30 942 0064

+36 30 949 2052
+36 1 207-2850


Lakásfelújítás egy kézből! Fürdőszoba komplett felújítás ára, a burkolási munkák ára, pár nap alatt, kedvezményes árakon vállaljuk, fürdőszoba felújítás Budapest.
 

Fürdőszoba komplett felújítás burkoló munkadíj ára 150.000 Ft-tól  plusz a szükséges anyagok költsége + konténer, ha kell. Az alábbi szolgáltatásoknak is igen kedvező az ára! Komplett víz gáz fűtésszerelés, villanyszerelés, radiátor csere. Festés, mázolás, tapétázás. Gipszkarton szerelés, asztalos munkák.

Garancia!
30 éves tapasztalat!
Hétvégén is dolgozunk!
Magas szintű szakmai felkészültség!
Gyors, precíz, tiszta munkavégzés!


Adódhat olyan helyzet, mikor a lakásfelújítás vagy fürdőszoba felújítás tovább már nem halogatható, és szükség van a teljes vagy részleges vízvezetékrendszer, gázvezetékrendszer vagy a fűtésrendszer cseréjére, felújítására, modernizálására.

Önnek a legkényelmesebb megoldás,
fürdőszoba felújítás Budapest, ha mindezen feladatokat egy szakemberre bízhatja, és nem kell a lakásfelújítás folyamatában minden egyes részben új embereket találni.
Amit mi kínálunk, ezt a kényelmet jelenti Önnek: olyan szakembereket biztosítunk, akik mindezen területek mesterei, így egy csapat oldja meg a lakásfelújítás teljes folyamatát.
Hétvégén is dolgozunk! Budapest egész területén és közvetlen közelében is vállaljuk a munkák elvégzését. Rövid határidővel, írásos garanciával. Kisebb munkát is vállalunk.

Amennyiben kérdése van, érdeklődni szeretne, készséggel állunk szíves rendelkezésére.

Gebe Kft Gebe László Víz-Gáz-Fűtésszerelő Mester 1224 Budapest Peták u. 4. XXII Kerület