Fürdőszoba felújítás, lakásfelújítás egy kézből! Víz-gáz, villanyszerelés. Radiátor csere, festés, mázolás, tapétázás!

Fürdőszoba felujítás, burkolási munkákFürdőszoba komplett felújítások ára, víz-gáz, villanyszerelés vízszerelés budapesten.
Lakásfelújítás, Felújításkor a bontást, sitt elszállítását is elvégezzük. Önnek a bontási törmelékkel sem lesz gondja, hiszen mi azt is elszállítjuk.
Teljeskörű lakásfelújítás Budapest, fürdőszoba felújítás, burkoló munkák, villanyszerelés, telefonszám: +36 30 949 2052
Hívja Gebe Lászlót!
Hívható munkaidőben!

+36 30 942 0064

+36 30 949 2052
+36 1 207-2850


Lakásfelújítás egy kézből! Fürdőszoba komplett felújítás ára, a burkolási munkák ára, 3-4 Nap alatt, kedvezményes árakon vállaljuk!
 

Fürdőszoba (panellakás) komplett felújítás burkoló munkadíj ára 150.000 Ft-tól  plusz a szükséges anyagok költsége + konténer, ha kell. Az alábbi szolgáltatásoknak is igen kedvező az ára! Komplett víz-gáz-fűtésszerelés, villanyszerelés, radiátor csere. Festés, mázolás, tapétázás. Gipszkarton szerelés, asztalos munkák.

Garancia!
30 éves tapasztalat!
Hétvégén is dolgozunk!
Magas szintű szakmai felkészültség!
Gyors, precíz, tiszta munkavégzés!


Adódhat olyan helyzet, mikor a lakásfelújítás vagy fürdőszoba felújítás tovább már nem halogatható, és szükség van a teljes vagy részleges vízvezetékrendszer, gázvezetékrendszer vagy a fűtésrendszer cseréjére, felújítására, modernizálására.

Önnek a legkényelmesebb megoldás, ha mindezen feladatokat egy szakemberre bízhatja, és nem kell a lakásfelújítás folyamatában minden egyes részben új embereket találni.
Amit mi kínálunk, ezt a kényelmet jelenti Önnek: olyan szakembereket biztosítunk, akik mindezen területek mesterei, így egy csapat oldja meg a lakásfelújítás teljes folyamatát.
Hétvégén is dolgozunk! Budapest egész területén és közvetlen közelében is vállaljuk a munkák elvégzését. Rövid határidővel, írásos garanciával. Kisebb munkát is vállalunk.

Amennyiben kérdése van, érdeklődni szeretne, készséggel állunk szíves rendelkezésére.

Gebe Kft Gebe László Víz-Gáz-Fűtésszerelő Mester 1224 Budapest Peták u. 4. XXII Kerület