Fürdőszoba felújítás - panel fürdőszoba felújítás. Fürdőszoba burkolás - fürdőszoba felújítás olcsón. Vízvezeték szerelő

Fürdőszoba felujítás - burkolási munkákGebe László
+36/30 942-064
Hívható 7-12 óráig

Für
dőszoba komplett felújítások ára - víz gáz burkolás. Lakásfelújítás árak Budapest. Vízvezeték szerelő Budapesten. Lakásfelújítás - felújításkor a bontást sitt elszállítását is elvégezzük. Önnek a bontási törmelékkel sem lesz gondja, hiszen mi azt is elszállítjuk. Fürdőszoba felújítás ár Budapest.

Fürdőszoba felújítás | fürdőszoba felújítás árak | fürdőszoba felújítás mennyibe kerül. Fürdőszoba felújítás olcsón.
Hívja Gebe Lászlót!
Hívható munkaidőben!

+36 30 942 0064

+36 30 949 2052
+36 1 207-2850


Lakásfelújítás egy kézből! Fürdőszoba komplett felújítás ára - a burkolási munkák ára. Pár nap alatt elkészül az új fűrdő szobája és kedvezményes árakon vállaljuk, fürdőszoba felújítás ára Budapesten.
 

Fürdőszoba komplett felújítás burkoló munkadíj ára, panel fürdőszoba felújítás ára: 150.000 Ft-tól  plusz a szükséges anyagok költsége + konténer, ha kell. Az alábbi szolgáltatásoknak is igen kedvező az ára! Komplett víz gáz fűtésszerelés, villanyszerelés, radiátor csere. Festés, mázolás, tapétázás. Gipszkarton szerelés, asztalos munkák.

Garancia!
40 éves tapasztalat!

Hétvégén is dolgozunk!
Magas szintű szakmai felkészültség!
Gyors, precíz, tiszta munkavégzés!


Adódhat olyan helyzet, mikor a lakásfelújítás vagy fürdőszoba felújítás tovább már nem halogatható, és szükség van fürdőszoba felújítás a teljes vagy részleges vízvezetékrendszer, gázvezetékrendszer vagy a fűtésrendszer cseréjére, felújítására, modernizálására,
fürdőszoba felújítás árak Budapest
Önnek a legkényelmesebb megoldás,
fürdőszoba felújítás Budapest, ha mindezen feladatokat egy szakemberre bízhatja, és nem kell a fürdőszoba felújítás folyamatában minden egyes részben új embereket találni.
Amit mi kínálunk,
fürdőszoba felújítás, ezt a kényelmet jelenti Önnek, olyan szakembereket biztosítunk, akik mindezen területek mesterei, így egy csapat oldja meg a fürdőszoba felújítás, teljes folyamatát.
Hétvégén is dolgozunk! Budapest egész területén és közvetlen közelében is vállaljuk a
fürdőszoba felújítás elvégzését. Rövid határidővel, írásos garanciával. Kisebb fürdőszoba felújítást is vállalunk.

Amennyiben kérdése van fürdőszoba felújítással kapcsolatban, érdeklődni szeretne, készséggel állunk szíves rendelkezésére.


Gebe Kft Gebe László Víz-Gáz-Fűtésszerelő Mester 1224 Budapest Peták u. 4. XXII Kerület