Teljeskörű lakásfelújítás, fürdőszoba felújítás, burkolás, víz-gáz-fűtés, radiátor csere, villanyszerelés festés mázolás

Lakásfelújítás ára, burkolás ára, fürdőszoba felújítási árak. Konyha
burkolás ára,
felújítás, víz, gáz, villanyszerelés, festés mázolá
s! lakásfelújítás árak, praktikus lakásfelújítási árak, tanácsok, tippek.

Garanciával!
30 éves tapasztalat!

A legjobb árakon dolgozunk!

Kedves megrendelőnk, hívjon bizalommal!

Gebe László vízvezetékszerelés, vízszerelés.

Dugulás elhárítás telefonszám: +36 30 949 2052 vagy +3630 942 0064+36 30 949 2052

+36 30 942 0064
+36 1 207-2850

Hétvégén is dolgozunk!
Magas szintű szakmai felkészültség!
Gyors, precíz, tiszta munkavégzés!

Lakásfelújítás burkolás, fürdőszoba felújítás, burkolás. Konyha felújítás, víz, gáz, villanyszerelés, festés mázolás! Lakásfelújítás, burkolás, kőműves, festő mázoló, asztalos munkák. Teljeskörű Lakásfelújítás! Fürdőszoba felújítás egy kézből.

Víz-Gáz-Villany, Fűtésszerelés. Fürdőszoba komplett felújítás pár nap alatt, lakásfelújítás. Felújításkor a bontási munkát is elvégezzük. Burkolási munkadíj 150.000 Ft -tól, plusz a szükséges anyagok + Konténer, ha kell. víz-gáz-fűtésszerelés, villanyszerelés, radiátor csere. Festés, mázolás, tapétázás. Gipszkarton szerelés, asztalos munkák.


Mi segítünk megoldani az Ön problémáját is, kérem keressen minket elérhetőségeink egyikén, vagy kérjen ingyenes árajánlatot* gyorsan, egyszerűen! Lakásfelújítás a Gebe mestertől, aki már több mint 30 éves tapasztalattal vállalja a lakásfelújítás szakszerű kivitelezését.

Teljes körű lakásfelújítás: kőműves és csempézési munkákat, víz-, gáz- és fűtésszerelést, csatornaszerelést, fürdőszoba burkolást, felújítást, duguláselhárítási megoldásokat. A kisebb javítási munkáktól a felújítási és új munkákig. Lakásfelújítás esetén gyorsszolgálat formájában is elérhetőek vagyunk.

A Gebe Kft. vállal teljes körű lakásfelújításokat is. A kültéri és beltéri felületek felújítása esetén kereshet minket! Cégünk a legjobb szakemberekkel dolgozik, mestereink bármilyen szoba festését, mázolását és tapétázását elvégzik akármilyen alapú és állapotú felületeken.

Munkatársaink segítséget tudnak nyújtani a megfelelő anyag, eljárás, technika és szín kiválasztásában. Vállalunk burkoló munkákat, fürdőszoba felújítást Pest megyében és környékén. Cégünk több éves tapasztalattal rendelkezik már, így munkánkat hatásosan, gyorsan és megbízhatóan végezzük el és még garanciát is vállalunk!

Forduljon hozzánk kisebb teendők elvégzése esetén is!

Elindítottuk gyorsszolgálatunkat, így már hétvégeken és ünnepnapokon is kereshet minket 7 órától 21 óráig. A kisebb javítási munkák mellett vállalunk teljes felújításokat és új munkákat is. Ha szeretné felújítani fürdőszobáját, vagy ha nyomó és strang cseréjére, beázások, csőtörések javítására, vízóraszerelésére, illetve cseréjére lenne szüksége, akkor kérem keresse fel szakembereinket!

Mindenki szeretné, ha lakása felújítása rövid ideig tartana, ezért a Gebe Kft. képzett szakemberekkel áll az Ön rendelkezésére, akik rövid idő alatt elvégzik a burkolást Budapesten és Pest megye egész területén. Mindezt garanciával biztosítjuk Önnek.

30 éves tapasztalattal a hátunk mögött könnyedén megoldunk minden lakásfelújítással kapcsolatos problémát. Minden alkalommal a legelső feladatunk a lakásfelújítás helyén a lehetséges ázásoknak,
vizesedéseknek a helyét megtalálni, majd felmérjük az állapotot és rövid határidővel elvégezzük a javítási munkákat is. Mindezt hozzáértéssel, nagyon rövid határidővel végezzük és a munkánkra
természetesen garanciát is vállalunk.

Már a fürdőszoba burkolásával is sokat változtathatunk a megszokott körülményeken. Újítások során a problémák is előjönnek és szükség esetén a teljes, vagy részleges fűtésrendszer, vízvezetékrendszer, illetve gázvezetékrendszer cseréjét, felújítását és modernizálását is el kell végezni.

Segítünk Önnek a tervezésben, a szín és a megfelelő anyagok kiválasztásában. Beszerezzük a fürdőszoba burkolásához szükséges anyagokat, fürdőkádakat, vagy zuhanyzó kabinokat. Cégünk a fürdőszoba felújításához és fürdőszoba burkoláshoz a legjobb szakembereket foglalkoztatja. Ha felkeres minket, akkor ránk bízhatja a teljes felújítást, Önnek csak a színekről és formákról kell döntenie.

Olyan szakemberekkel dolgozunk, akik ezen a területen a legjobbak, a legmegbízhatóbbak és a legjobb eszközökkel rendelkeznek. Mi hétvégén és ünnepnapokon is dolgozunk, ezért garantáljuk a gyors munkavégzést. Természetesen a gyorsaság mellett a precizitásunkban is bízhat.

A burkoló munkák, a fürdőszoba felújítások mind nagy költségekkel járnak, de mi minden esetben törekszünk a legkedvezőbb árak kialakítására.

A Gebe Kft-vel megvalósíthatja álmai lakását és fürdőszobáját! Ne bízza ezt a munkát olyanokra, akik nem vállalnak garanciát! Burkoló mestereink Budapesten és környékén a legjobbak, hiszen rengeteg tapasztalattal rendelkeznek és a legnehezebb munkákat is könnyedén megoldják rövid határidővel! Hívjon minket bármikor, szakembereink rövid idő alatt a helyszínre sietnek, hogy elvégezzék a munkájukat. 


*Minden elvégzett munkánál a kiszállás díjtalan!Gebe Kft Gebe László Víz-Gáz-Fűtésszerelő Mester 1224 Budapest Peták u. 4. XXII Kerület