logó Lakásfelújítás Budapest
Lakásfelújítás pár nap alatt. Lakásfelújítás Budapesten.

Burkoló állás Budapesten


Ne projektre szerződjön!

Burkoló állás Budapesten – Ne projektre szerződjön, hanem találja meg az igazi munkahelyet!

A burkoló manapság az egyik legkeresettebb szakma az országban, így Budapesten is. Főleg ott kínálnak csábítónak tűnő állást a burkoló szakembereknek, ahol nagy számban épülnek új lakások. Az építőipari konjunktúra következménye a jelentős kereslet, ami együtt jár azzal is, hogy a cégek az átlagnál magasabb fizetéssel csábítják a burkolókat. Ön is nézi az álláshirdetéseket? Burkoló állást keres? Ne keresgéljen tovább, nálunk megtalálhatja a számítását. Hogy miért mondjuk ezt? Soroljuk az érveinket.

Amit mi kínálunk, az nem egy építőipari szalagmunka, ahol kora reggeltől késő estig mást se csinálnak a burkolók, mint rakják a csempéket.

Mi nem építőipari cég vagyunk, hanem lakossági szolgáltató. Fő profilunk a víz-, gáz- és fűtésszerelés, amiből adódik, hogy sokféle szakembert alkalmazunk. És mivel a mindennapos munkánk lakásfelújítással is jár, burkoló, közelebbről hidegburkoló kollégára is szüksége van a csapatunknak.

Miért válasszon minket? Mert amit mi kínálunk, az nem egy építőipari szalagmunka, ahol kora reggeltől késő estig mást se csinálnak a burkolók, mint rakják és rakják a csempéket meg a járólapokat. A bérük is valószínűleg a teljesítményük arányában alakul: ahány lerakott négyzetméter, annyiszor valamennyi forint. Elég unalmas állás, nem?

Nálunk más a helyzet. A munka rendkívül változatos, szinte minden nap újabb és újabb, komoly szakértelmet igénylő feladat várja a nálunk dolgozó burkolót. Nincs két egyforma lakás, nincs naphosszat térdelés a betonon. Mi van helyette? Sok-sok szakmai kihívás és minden nap valami sikerélmény. Mindez abból adódóan, hogy elégedettek a munkánkkal az ügyfeleink.

Az új építésű lakásokkal szemben a mi burkoló munkatársunk családi otthonokban dolgozik, ami nem annyira ingerszegény környezet, mint az építőipar. Itt igazi csapatmunka zajlik, egymásra épülő munkafolyamatok adják a munka szépségét és változatosságát, amiben minden szakemberünk megtalálja a kihívást.

És még egy fontos érv: cégünk több mint negyven éve dolgozik ugyanabban a szolgáltatói szegmensben változatlan vezetéssel, telephellyel, sőt: még a telefonszámunk is ugyanaz, mint amikor megalakultunk. Nem sok hasonló vállalkozás van Budapesten, Pest megyében, amelyik ugyanezt elmondhatja magáról. De miért fontos ez? Mert jelzi a folyamatosságot és a megbízhatóságot, ami nem csak a múltra, de reményeink szerint a jövőre is érvényes.

Állás hidegburkoló Budapest - A munkatársainkkal nem projektekre, hanem valódi állásra, hosszú távú munkakapcsolatra szerződünk.

Ezzel szemben az építőiparban jönnek-mennek, alakulnak, megszűnnek, átalakulnak a cégek. Az egyik projektet még ilyen néven kezdik, a másikat meg már más felállásban fejezik be. Ami – munkavállalói oldalról nézve – azért eléggé sok bizonytalanságot tartogat. Vajon lesz munkája a burkolónak akkor is, ha az éppen aktuális lakótömböt befejezik? És vajon kifizetik-e a munkáját?

Ugye, mennyi olyan kérdés, ami nálunk, a Gebe Kft.-nél soha fel se merül. Cégünknél ismeretlen például a projekt kifejezés. A munkatársainkkal nem projektekre, hanem valódi állásra, hosszú távú munkakapcsolatra szerződünk, és erre építjük a vállalkozás jövőjét. És ennek megfelelően nem fukarkodunk az ellenszolgáltatással sem. Egyéni teljesítményen alapuló versenyképes jövedelmet kínálunk a dolgozóinknak, így a burkoló szakembernek is.

És mindez nem csak csábító ígéret, hanem ez a valóság.

Még mindig kételkedik abban, amit olvasott? Ne kételkedjen tovább, inkább keressen minket! (Gebe László +36 30 949 2052)

Mit várunk el a burkoló állásra jelentkezőtől?

Az ideális jelölt 1-2 éves szakmai háttérrel rendelkező, tapasztalt, önállóan dolgozni tudó, a munkájára igényes, megbízható, becsületes, rendszerető, szorgalmas, tanulékony hidegburkoló szakmunkás, akinek saját autója, B kategóriás vezetői engedélye és a munkájához alkalmas szerszámkészlete van, és lehetőleg Budapesten lakik. A munkavégzés – a szolgáltatás jellegéből adódóan – rugalmas, a helyszínt illetően pedig Budapest egész területére kiterjed. A nálunk dolgozó hidegburkoló feladata a lakossági fürdőszoba és lakásfelújításokból adódó külső és belső burkolási munkálatok elvégzése.

A munka jellegéből fakadóan az állásra jelentkező hidegburkoló nem csak biztos munkát kap a cégünktől, hanem folyamatos lehetőséget is a szakmai fejlődésre. Mert – ahogy fentebb már írtuk – a változatos munka megköveteli azt is, hogy a nálunk dolgozó burkoló meg tudjon felelni az újabb és újabb szakmai kihívásoknak. Ez egyébként a biztos munkalehetőség záloga is.

Ha ránk hallgat, nem böngészik tovább a friss állásajánlatok között, hanem jelentkezik a csapatunkba hidegburkolónak. Hívja Gebe László ügyvezetőt hétfőtől péntekig reggel 7 és déli 12 óra között a 06/30/942-0064-es telefonszámon! Ha további részletekre lenne kíváncsi a cégünk filozófiáját, múltját és tevékenységét illetően, ide kattintson: Burkoló állás Budapest

Ha jót szeretne tenni a hidegburkoló rokonával vagy ismerősével, hívja fel a figyelmét erre a kihagyhatatlan álláslehetőségre Budapesten

Ez ugyan egy Önnek szóló állásajánlat, de előfordulhat, hogy Ön nem is burkoló, pláne nem hidegburkoló, hanem más miatt találta meg ezt a budapesti munkalehetőséget. Akkor viszont arra kérjük, fontolja meg, van-e a családjában, a rokoni vagy baráti környezetében, esetleg a tágabb ismerősi körében olyan személy, aki hidegburkoló Budapesten, elkötelezett a szakmája iránt, de szívesen váltana munkahelyet egy biztos és jól jövedelmező, nyugodt állás érdekében. Ha jót szeretne tenni az illetővel, haladéktalanul hívja fel a figyelmét erre a kihagyhatatlan, nagyszerű állásajánlatra, amiről ebben a bejegyzésben olvasott!

Mondja el neki, hogy nem egy megszokott, szimpla burkoló állásajánlatot talált, hanem egy olyan munkát, amire hosszú távon felépítheti a szakmai karrierjét. Gondoljon bele! Egy nagy múltú szolgáltató cég munkatársi csapatába keresnek és várnak hidegburkoló szakembert, hogy együtt építsék tovább a vállalkozás jövőjét. Kell ennél nagyobb kihívás? A megbecsülés nem marad el.

Gebe László víz gáz fűtésszerelő + 36 30 942 0064


Gebe logó

Hosszú távon folyamatos munkát kínálunk, jól szervezett dinamikus csapatunkban.
Konvektor
Gebe logó

Szerző: w3gebemester

Közzétéve: 2019-02-11 14:46:36