logó Lakásfelújítás Budapest
Lakásfelújítás pár nap alatt. Lakásfelújítás Budapesten.

Festés, mázolás, tapétázás


Festő, mázoló munkák, tapétázás

Festés, mázolás, tapétázás Budapesten és környékén, rövid határidővel és írásos garanciával.

Mikor kezdjünk neki a festésnek, vagy tapétázásnak?

Tapétázás
Legyen szó költözésről, a bútorok cseréjéről, vagy egy sima lakásfelújításáról, szinte mindig célszerű újrafesteni, vagy letapétázni az adott helyiséget. Viszont ez mindig egy nagy felfordulással és rengeteg piszokkal járó munka. Célszerű a falak hibáit is kijavítani, csiszolni, ami előfeltétele egy szép és sima felületnek. Ez követően jön csak a hosszadalmas és fárasztó művelet: a festés, vagy tapétázás. Ha nem szeretne ezekkel küzdeni és az idejét inkább saját magára, vagy családjára fordítaná, akkor bátran hívjon minket, szívesen segítünk!

Milyen színű festéket, tapétát vegyek?

Sokan ezt nem gondolják át, de az egyik legfontosabb lépés, hogy ki tudjuk választani a megfelelő színű festéket, vagy tapétát, hiszen ennek nagy jelentősége van, nagyban befolyásolja a szobája hangulatát.

A piros szín például egy aktív tevékenységre serkentő szín, serkenti a pulzust, növeli a vérnyomást és a májműködést. Fejfájást okozhat és egyáltalán nem javasolt az érzelmileg kevésbé stabil személyek esetében. Szóval mondjuk a pihenésre szánt szobában egyáltalán nem javasolt a piros szín.

A színek nagy befolyással vannak életünkre, mindenképpen célszerű utánajárni, hogy számunkra melyik lenne leginkább megfelelő szín.

Mikor van szükség a mázolásra?

Festés
Mázolásra akkor van szükség, ha a régi bevonatunkra már rossz ránézni, sérült és már el is van színeződve. Egy gondos és odafigyelő mázolásnak minimum 5 évig bírnia kell, persze ez számos tényezőtől is függ: dohányoztak-e a szobában, milyen volt a korábban használt festék minősége, mennyire világos az adott helyiség. Sajnos egyes festékeknél a fény hiánya elsárguláshoz vezethet, ilyen felületnél mindenképpen ügyelnünk kell a megfelelő előkészítésre. Erre nagyon oda kell figyelni, hiszen egy festék sem változtatja simává a durva felületeket, tehát ezt a munkát is nekünk kell elvégeznünk. Szóval festés előtt semmiképpen se felejtsük el lecsiszolni az egyenetlen felületeket.

A felújítás egyik legfontosabb része a mázolt felületeink felfrissítése, átvonása. Sajnos ez sem könnyebb feladat, mint a szoba falainak lefestése, viszont az talán valamivel könnyebbét teszi, hogy nincs szükség folyamatos munkára, hiszen azt részletekben is el tudjuk végezni. Ilyenkor persze könnyen belefáradunk és elodázzuk a feladatokat. Aki esetleg visszaretten ettől a munkától, az bátran bízza szakemberre és hívjon minket, sok éves tapasztalattal oldjuk meg az Ön problémáját is!

Szobafestés, tapétázás:

  • az elhasznált festék- és tapétaréteg leszedése, lekaparása
  • a felületek csiszolása, alapozása, impregnálása és glettelése
  • falak tapétázása, lefestése, antikolása márványozása és díszítése
  • homlokzat javítása, állványozása és glettelése
  • homlokzat festése, alapozása, díszítése, és színezése díszítővakolattal
  • felületek tisztítása magasnyomású berendezéssel

Mázolási munkák:

  • már meglazult festékréteg lecsiszolása, lekaparása, vagy leégetése
  • a különböző felületek csiszolása, beeresztése, alapozása és gittelése
  • felületek díszítése, antikolása, pácolása és zománcozása

Telefon +36 30 942-0064 / hívható 7-20 óráig (ünnepnapokon is).

A Gebe Kft. segít megvalósítani álmai otthonát!

Gebe logó


Kérje személyre szabott árajánlatunkat: Lakásfelújítás árak

További hasznos információk: Gebemester

Gebe logó
Tapétázás
Festés

Szerző: w3gebemester

Közzétéve: 2018-05-16 17:37:57