logó Lakásfelújítás Budapest
Lakásfelújítás pár nap alatt. Lakásfelújítás Budapesten.

Gipszkarton szerelés


Gipszkarton szerelése

Gipszkarton szerelése, válaszfal építése

Gipszkartonozás
Gipszkarton szerelése, válaszfal építése és kialakítása, teljes átalakítás. A Gipszkartonról közismertebben gipszkarton technológiákkal. Nem csak Magyarországon, hanem világszerte ez a legnépszerűbb belsőépítészeti megoldás. Népszerűségét már évszázadokkal ezelőtt bebiztosította, és azóta csak felhasználási és felhasználói köre bővült.

Gipszkartonos mennyezetek alakíthatók ki csúnyán zsaluzott födémeknél, ahol időigényes lenne a vakolás, vagy csak egyszerűen ki akarjuk kerülni a vele járó koszt, száradási időt. Régi repedezett, behajlott mennyezetek eltüntetésére. Ha magas a helyiség és alacsonyabbra szeretnénk a mennyezetet. Ha zajos a felettünk lakó...
Gipszkarton szerelés

Mikor gondolunk gipszkarton fal építésére? Ennek több oka is lehet!

Új lakás építésnél, vagy ha a régit át szeretnék alakítani, ha nagyobb lett a család, vagy a szomszéd nagyon zajos, hideg falak szigetelése. Vállalunk, Belső és külső munkákat, Burkoló munkák, gipszkarton falak szerelése fém és fa szerkezetre. Víz-gáz-fűtésszerelést.

Ha új házat építünk, vagy régiben lakunk, és szűkös lett a tér. Ha a fal hideg, repedezett a régi fal és hőszigetelése drága lenne a stb... Esztétikai és tűzvédelmi szempontból is szoktuk eldobozolni a víz- és szennyvízcsöveket, acélpilléreket, kábelcsatornákat.

Válaszfalak alkalmazása:

Alkalmazása hõ-, illetve hangszigetelés beépítésére. Az azonnal sima, száraz falfelület tetszőlegesen festhető, tapétázható és csempézhető. A hang- és a hõszigetelés terén is megállják helyüket a gipszkarton falak, bármely összehasonlításban.

Telefon +36 30 942-0064 / hívható 7-20 óráig (ünnepnapokon is).

A Gebe Kft. segít megvalósítani álmai otthonát!

Gebe logó


Kérje személyre szabott árajánlatunkat: Lakásfelújítás árak

További hasznos információk: Gebemester

Gebe logó
Gipszkarton szerelés
Gipszkartonozás

Szerző: w3gebemester

Közzétéve: 2018-05-16 17:38:55