logó Lakásfelújítás Budapest
Lakásfelújítás pár nap alatt. Lakásfelújítás Budapesten.

Panel fürdőszoba felújítás


Burkoló munkák, Fürdőszoba felújítás

Mennyibe kerül egy panel fürdőszoba felújítás? Lakásfelújítás! Panel fürdőszoba felújítás pár nap alatt!

Telefon Gebe László +36 30 949 2052 / hívható 8 órától.

A burkolási munkát sajnos nem tudjuk elvállalni! Csak, a víz, gáz, fűtésszerelési munkákat.

Gázkészülék felülvizsgálat: karbantartás, tisztítás javítás, csere. Arcképes gázszerelői igazolvány száma: Gebe László G/008333

Régebbi és új típusú, Hajdu és egyéb márkájú bojler vízkőtelenítés. Régi villanybojler leszerelése, új villanybojler felszerelése, rozsdamentes vízoldali új bekötőcsövek, meglévő elektromos csatlakozás bekötése, bojler beüzemelése, régi bojler elszállítása. Bojlerek javítása.
 • Gázkészülék javítás, szerelés, csere, karbantartás.
 • Konvektor tisztítás, szerelés, begyújtás.
 • Vízmelegítő javítás.
 • Kazán, cirkó, gáztűzhely bekötés.
 • Fűtési rendszer légtelenítése Budapesten, Pest megyében.
Kedvezményes árakon vállaljuk! Fürdőszoba - panellakás - komplett felújítás vízszerelési munkáit. Plusz, komplett víz-, gáz-,-fűtésszerelést. Megfizethető árak! Villanyszerelés, radiátor csere. Festés, mázolás, tapétázás. Gipszkarton szerelés, asztalos munkák.

Lakótelepi fürdőszoba, és konyha felújítás: mennyibe kerül? Panel fürdőszoba felújítás Budapest
 • Lakásfelújítás! Panel fürdőszoba felújítás pár nap alatt.
 • Mennyibe kerül egy panel fürdőszoba felújítás?
 • Filléres fürdőszoba vagy fejedelmi fürdő?
 • A padlónál kezdve: a régi járólapok cseréjére újra, úgy kb. 2.000 -3.000 Ft/ m² összeget fognak elkérni, ami nagyságrendileg aránylag a ki felületre is kb. 20.000 Ft-ot kell feltételezni.
 • Az óriási padlólap árukínálatban az árkategóriákban is tükröződik. 1,5 x 30 cm-es fürdőszoba csempe méretet feltételezve, 2-3000 Ft/ m² árból indulhatunk ki. Ehhez még hozzá kell számolni az olyan további anyagok megvásárlást, akár a csemperagasztó, fúga stb, ami legalább még 16-22.000 Ft-ot tesz ki, kisebb helyiség esetében is.
 • A falak újraburkolása teszi ki általában a fürdőszoba felújításának legnagyobb részét. A régi burkolólapok leverése és újak felhelyezése egy mintegy 16 m²-es területen kb. 6000 Ft/m2, azaz összesen 96.000 Ft a teljes felületre.
 • A nem burkolt falrész, illetve maga a plafon újrafestésével is számolnunk kell. Ez nagyságrendileg 30-40.000 Ft-os kiadást jelenthet.
 • Kád, zuhanyzó beszerzése, mosdó és a WC megvásárlása. Itt is igen széles a választék a minőséget tekintve – olcsóbb termékeket választva is nagy megtakarítást érhetünk el. Az kiadásokból indulhatunk ki.
 • Fürdőkád, 30-000 Ft-tól. Zuhanykabin, 40-80.000 Ft-tól, mosdó és WC 10-20.000 Ft-tól. Felső határ a csillagos ég.
 • Összességében: a teljes fürdőszoba felújítás ára legalább 500-700.000 Ft-os költséget is jelent, a munkadíjak mértéke és a választott anyagok magasabb minősége ezen jelentős mértékben megemeli a kiadást.
 • A fenti árak becslésen alapuló értékek – teljes összegük (járólapozás, csempe leverése, csempe felrakása, vízszerelés) függ a választott anyagok minőségétől, aktuális bolti árengedményektől. Kiárusítás, leárazás, illetve a beszerelést végző mesteremberek munkadíjától.
 • Így a konyha felújítása minimum 600-800.000 Ft-ra tehető.
Fürdőszobák, konyhák, nappalik, teraszok, lépcsők, fürdőszobák gyors és problémamentes burkolása. Külső burkolás és egyéb burkoló munkák hatékony végrehajtása.
Minőségi kőműves munkák, falazás, vakolás. Vállaljuk házak és lakások teljes felújítását, hőszigetelését. Vállaljuk sok más kőműves és egy burkoló munkák elvégzését is, ha kérdése lenne bátran forduljon hozzánk, szívesen segítünk Önnek!
Fürdőszoba felújítás

Burkoló munkák, csempézés

A csempe természetesen elsősorban burkolóanyag, de legalább ennyire fontos az otthon dekorálásában betöltött szerepe. Ha jól választunk, igazi látványossággá varázsolhatjuk a csempézett felületeket.
Ha Önnek megbízható, precíz, minőségi munkát végző, elérhető áron dolgozó szakemberekre van szüksége a külső-belső burkolási munkák elvégzéséhez, vagy akár lakás-ház felújításhoz, jó helyen jár!

MINŐSÉG - MEGBÍZHATÓSÁG - KORREKT ÁR

Fürdőszoba burkolás
Burkolás épületen belül és kívül. Burkoló munkák Budapesten és környékén.

Csempe, padlóburkoló lapok por alakú fagyálló vagy flexibilis csemperagasztóval való ragasztása. Az utóbbi (flexibilis) a rugalmasság, azaz a hőingadozás és egyéb nem annyira nedvszívó felületek ragasztására alkalmas csemperagasztó.

Hagyományos cement alapú falak ajzatok ragasztását fagyálló csemperagasztóval kell végezni. Így tartós-időálló burkolat készülhet a lakásfelújítás alkalmával.

Elvégezzük felületek burkolását, vakolt felületburkolását, gipszkarton, fa, Ytong tégla, beton aljzat burkolását.

Lehetőségek a burkoló anyag fektetésre: diagonál, normál háló, valamint kötésben való eltolás burkolás.

Elvégezzük csempe, padlólap bontását és újraburkolását, valamint teljes lakásfelújítást.
Fürdőszoba csempézés

Teljes körű fürdőszoba felújítás

Szakembereink elvégeznek minden a fürdőszoba felújításhoz kapcsolódó szakipari munkát. Tevékenységüket összehangoltan és megbízhatóan végzik, így gyorsan és jó minőségben végeznek a felújítással.


Telefon +36 30 942-0064 / hívható 7-20 óráig (ünnepnapokon is).

A Gebe Kft. segít megvalósítani álmai otthonát!

Gebe logó


Kérje személyre szabott árajánlatunkat: Lakásfelújítás árak

További hasznos információk: Gebemester

Gebe logó
Fürdőszoba csempézés
Fürdőszoba burkolás
Fürdőszoba felújítás

Szerző: w3gebemester

Közzétéve: 2021-02-20 06:26:46