logó Lakásfelújítás Budapest
Lakásfelújítás pár nap alatt. Lakásfelújítás Budapesten.

Légmentesen zárt lakás


Egy szakember segít megelőzni

a bajt

A legolcsóbb megoldás, ha már a lakásfelújítás megtervezésénél tisztában van az egyes átalakítások veszélyeivel és elkerüli azokat.

Régi lakások felújításánál, a jól záródó nyílászárók beépítésének nem várt következményei lehetnek. Ilyen lehet a penész megjelenése, de a szénmonoxid mérgezés veszélye komolyan megnövekszik.

Gáztűzhelyek, kéménybe kötött vízmelegítő vagy fűtő készülékek és a nyílt égésterű kályhák, kandallók biztonságos légellátásának megtervezését, a pontos típus és darabszám meghatározását mindig bízza szakemberre.

A 20-30 évvel ezelőtt, bekötött gázkészülékek szerelésének módja és a környezeti feltételek kialakítása közel sem biztos, hogy megfelel a mai követelményeknek. Minden évben országosan több halálos kimenetelű baleset történik a veszélyforrások figyelmen kívül hagyása miatt. A légutánpótlás megszűnése nagyon veszélyes lehet az ott lakókra. A gázkészülék megfelelő légutánpótlása légbevezető elemekkel biztosítható. Ennek megtervezése és beépítése szintén szakembert igényel.

A penészesedés elkerülhető néhány alapszabály betartásával:
  • gyakori szellőztetés,
  • fürdőszobaajtó nyitva tartása,
  • teregetés az udvaron, teraszon vagy szellőztethető helységben.

Telefon +36 30 942-0064 / hívható 7-20 óráig (ünnepnapokon is).

A Gebe Kft. segít megvalósítani álmai otthonát!

Gebe logó


Kérje személyre szabott árajánlatunkat: Lakásfelújítás árak

További hasznos információk: Gebemester

Gebe logó

Szerző: w3gebemester

Közzétéve: 2018-05-11 18:56:42